The beat

Jag är, som ni flesta vet (som att de flesta av er som läser känner mig?) en otrolig musiknörd. Tyvär har jag inte "musik i blodet", alltså med andra ord; jag kan varken sjunga eller spela något intrumment. Ibland brukar jag fantisera att jag faktiskt är med i något megastortapcoolt band, men fantisera är egentligen rätt töntigt.. Dock har jag turen att jag har flertalet vackra(killar) vänner som är väldigt begåvade när det kommer till musik

Axl Nahlin - först och främst trummis, men kan typ allt annat ändå


Min vän Axl kommer ifrån en musikfamilj, det ligger alltså i hans blod. En av hans bröder spelar med Miss Li, en annan med Markus Krunegård, så man kan väl inte förvänta sig så mycket sämre av Axl. Kanske börjar han spela med Rolling Stones, vad vet jag? Jag håller tummarna att musikstudierna i Åsa går galant :)
http://myspace.com/axelnahlin 


The Berndt - glad göteborgspop-punk-rock (Bad Cash+pop-depp)


Detta är Linus band (eller det är ju hela bandets band), och Linus brukar kasta av sina kläder på scen. The Berndt är enligt mig Göteborgs nästa gladpop-hopp, och vem gillar inte gladpop med alla influenser du kan tänka dig, det är varken hårt eller mjukt. Dem älskas av Arvikafestivalen, dem älskas av mig!
http://myspace.com/theberndt.

Jive - brittpop/70s punk (The Clash/Television/Blur)


Fagra skånepojkar som redan skapat rubriker; TV, tidningar, radio, say no more. Det har gått bra för mina kära vänner de senaste året, och dem landade spelningar på Hultan, Peace&Love, Sundsvalls gatufestival och även mitt älskade Arvika förra sommaren! Vad skall jag säga? Jag är antagligen deras största fan.
http://myspace.com/jivingmen

Woman - hårdrock (Mustasch/Hellacopters)


Min kära Mikes band, "Malmös manligaste band", creds för självförtroende, men skall man vara förband åt Mustasch så får man vara lite kaxig. Jag har aldrig sett Woman live, men bara genom att se Mikes begåvning så kan jag inget annat än att förvänta mig att resten av bandet är minst lika duktiga.
http://myspace.com/womanrock

Kommentarer
Postat av: Timmy-san

"Ibland brukar jag fantisera att jag faktiskt är med i något megastortapcoolt band, men fantisera är egentligen rätt töntigt.. "



Det är väl inget fel med att fantisera? Det gör jag varje dag, som trummis. Hur fränt som helst.

2009-01-15 @ 14:57:45
URL: http://skogsgeorge.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0